Runa forsikring

Som medlem kan du tegne attraktive forsikringer hos RUNA.

Forsikringer i Runa Forsikring

Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

  • Indboforsikring
  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Rejseforsikring
  • Studieforsikring og mange flere

Bedst i test flere gange i træk
Forsikringerne i Runa Forsikring er kåret bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge flere gange i træk målt på pris og dækning. Det glæder blandt andet ulykke og hus i 2013, rejse i 2014 og indbo og bil i 2015.

Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger, får du automatisk, bare du er medlemsberettiget. Du skal derfor ikke forhandle dig til en god pris.

Studieforsikring
Er du studerende, kan du få halv pris på dine forsikringer.

Medlemsejet
Runa Forsikring er ejet af medlemmerne. Overskuddet går derfor tilbage til medlemmerne i form af skadeerstatninger, produktforbedringerne eller lavere priser, hvis der er overskud på en forsikring, og ikke mindst anciennitetsrabat, når du har haft en indboforsikring i mindst 6 år. Det betyder også at du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling.

Om Runa Forsikring
Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og FDM Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks femte største forsikringsselskab på privatmarkedet målt på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder.

Ring til Runa Forsikring på 33 95 76 82.
Læs mere på www.runa.dk/