Kollega SOS

KOLLEGA SOS

Vi har i bestyrelsen for Danske Sceneinstruktører etableret et initiativ for nye kollegaer i branchen, hvor de kan søge hjælp eller gode råd i alle tænkelige situationer omkring instruktør arbejdet, hvor forbundet ikke kan hjælpe. En slags akutlinje når man står i en situation og ikke ved hvad man skal gøre. Det kan være en lønforhandling, problemer i forhold til en teaterdirektør eller en skuespiller eller kunstneriske problemer af forskellig art.

Denne ordning kalder vi KOLLEGA SOS og går ud på at yngre eller nye instruktører i faget kan blive sat sammen med en mere erfaren instruktør, hvis de ønsker det. De vil have et kaffemøde, hvor kontakten bliver etableret og så kan de sparre fremadrettet, hvis de får brug for det. Om det er en eller flere gange om året er ikke vigtigt, det vigtige er, at hvis de nye i branchen mangler en erfaren instruktørs blik på en given problemstilling, så kan de altid ringe.

Alle der er blevet uddannet inden for de sidste tre år er blevet tilbudt ordningen og en lang række erfarne instruktører har tilmeldt sig. Hvis nogen ønsker at tilmelde sig ordningen i den ene eller anden ende af linien så skriv til Steen på steen@stagedirectors.dk så etablerer han kontakt den ene eller anden vej.