Mette Ovesen – Bestyrelsesmedlem i Danske Sceneinstruktører

Hils på METTE OVESEN. Bestyrelsesmedlem, Danske Sceneinstruktører

”Det at arbejde som freelance instruktør kan til tider være lidt ensomt. Det er ofte uden faste arbejdspladser, kollegaer eller løbende sparring i ens arbejde.

Da jeg blev medlem af Danske Sceneinstruktører, gav det mig en fornemmelse af at høre til og have kollegaer. Denne mulighed for et fællesskab, vil jeg gerne bidrage til fortsætter og udvikler sig.

Jeg er autodidakt sceneinstruktør og producent. De sidste 10 år har jeg arbejdet professionel med scenekunst til og med både børn og voksne, professionelle og amatører, blandet og hver for sig. Tilsammen er det blevet til knap 60 forskelligartede små til kæmpestore produktioner rundt i landet.

Mit kunstneriske udtryk er stærkt funderet i fysisk tilstedeværelse, altid med et medspillende musikalsk lydspor, der skaber muligheder for legende sceniske billeder.”