Mille Herum Dideriksen

Mille Herum Dideriksen bliver ny sekretariats- og kommunikationsansvarlig i Foreningen af Danske Sceneinstruktører

Mille tiltræder stillingen den 10. januar 2022 og skal stå for den daglige drift af sekretariatet og foreningens kommunikation.

I mere end 10 år har Mille arbejdet med kommunikation og organisationsudvikling. Hun har i forskellige stillinger understøttet politiker, ledere og organisationer i at udvikle arbejdsgange og realisere indsatser inden for administration, kommunikation og fortalerarbejde.

Mille kommer fra en stilling hos Statens Naturhistoriske Museum, hvor hun har assisteret museumsdirektøren i hans daglige virke, men hun bringer også indsigt fra NGO-verdenen, det private erhvervsliv og Christiansborg.

Ansættelsen af Mille er et led i at styrke foreningens kommunikation og organisatoriske udvikling. Sammen med foreningens forperson og bestyrelse skal hun udvikle og tegne foreningen indadtil og udadtil og løfte foreningens kommunikation til både medlemmer og omverden.

Mille er 37 år og uddannet Cand.soc i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

Yderligere info og kommentarer

Mille Herum Dideriksen, sekretariats- og kommunikationsansvarlig i Foreningen af Danske Sceneinstruktører, telefon 54 55 28 55 / mille@stagedirectors.dk