Morgenmøde på Det Danske Filminstitut: Skab en tryg kultur i film, tv og scenekunst!

Invitation til inspirationsmøde på tværs af branchen om handlemuligheder og håndtering af grænseoverskridende adfærd i dit arbejdsfællesskab.

Mandag den 4. april kl. 9-11.30 i Bio Carl på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, 1123 København K & via live stream. Tilmeldingsfrist 14. marts.

I december lancerede vi initiativet Stregen i Sandet med et ønske om at skabe kulturforandring for et bedre arbejdsmiljø i film, tv og scenekunst. Nu inviterer vi til en formiddag med konkret inspiration til, hvordan du kan forebygge og håndtere grænseoverskridende adfærd ved at bruge handlerådene fra Stregen i Sandet. Sammen med fageksperter sætter vi også fokus på, hvad der præcis spiller ind, når man ønsker at lave en kulturændring.

Programmet for formiddagen:
9.00-9.30: Kaffe og croissant i DFIs foyer
9.30-11.30 – Program i salen:

  • Velkomst ved initiativtagerne bag kampagnen – Producentforeningen, Dansk Skuespillerforbund, Dansk Teater og Danske Filminstruktører.
  • Fokus på psykologien bag kulturændring og forebyggelse af grænseoverskridende adfærd ved erhvervspsykolog Louise Dinesen.
  • 3 cases fra film-, tv- og scenekunst, hvor der arbejdes for at forebygge grænseoverskridende adfærd.
  • Indføring i kampagnens materiale – Handleguiden og Handoutet ved erhvervspsykolog Louise Dinesen.
  • Afslutning og tak for i dag – Handleguide og Handout uddeles.

Formiddagen er for medlemmer af foreningerne og organisationerne bag Stregen i Sandet, der gerne vil vide mere om, hvordan vi konkret sætter ind over for grænseoverskridende adfærd i film-, tv- og scenekunst.

Sådan deltager du:
Der er 8-12 pladser i salen pr. organisation, som fordeles efter først til mølle-princippet. Efter tilmeldingsfristen fordeler vi pladserne og sender dig en bekræftelse på, om du har fået plads i salen. Hvis ikke, har du mulighed for at deltage online. Du kan også melde dig specifikt til at deltage online.

Meld dig til her for at deltage i salen
Meld dig til her for at deltage online