Som medlem kan du tegne attraktive forsikringer hos Runa Forsikring

Som medlem kan du forsikre dig selv, din familie, bolig, bil, cykler og meget mere hos Runa Forsikring. Flere forsikringer er kåret bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, og de deler ud af overskuddet, når det går godt.

Ringe til Runa Forsikring, hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål. Du skal blot oplyse, at du er medlem af Danske Sceneinstruktører.

Beregn prisen på din forsikring:

Indboforsikring
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring
Studieforsikring

Se alle forsikringer

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig

Hos Runa Forsikring bliver du del af et forsikringsfællesskab, hvor medlemmerne dækker ind for hinanden. De deler risikoen og regningen, når det går skidt, og de deler overskuddet, når det går godt. Målet med fællesskabet er at tilbyde forsikringer med gode dækninger til en lav pris.

En del af overskuddet bliver hvert år udbetalt som loyalitetsrabat til trofaste medlemmer. Den får du automatisk udbetalt, når du har haft din indboforsikring i mere end to år.

Dine fordele hos Runa Forsikring:

  • Forsikringer med gode dækninger til lave priser
  • Flere forsikringer er kåret bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
  • Hurtig service – både digitalt og personligt
  • Høj medlemstilfredshed
  • De udbetaler loyalitetsrabat til trofaste medlemmer

Har du spørgsmål, kan du altid ringe til Runa Forsikring på: 33 48 51 04

Studieforsikring

Er du studerende, kan du købe en attraktiv studieforsikring. Studieforsikringen indeholder indboforsikring, rejseforsikring og ulykkesforsikring. Forsikringen dækker dig 24/7 – både når du er på studiet, hjemme eller på ferie. Med studieforsikringen får du de samme gode forsikringer, som alle andre medlemmer. Du får dem bare til studiepris.

Studieforsikringen indeholder:

  • Indboforsikring (50% rabat)
  • Rejseforsikring med afbestilling (50% rabat)
  • Ulykkesforsikring (25% rabat)

Hvad koster en studieforsikring?
Prisen på din studieforsikring afhænger af, hvor du bor, og hvilke dækninger du vælger. På runa.dk/studie kan du beregne din pris og få mere at vide om dækninger.